top of page
Restaurant Brasseurs

Zalig genieten van onze moderne Franse en Belgische keuken in Antwerpen

Ontdek onze nieuwe suggestiekaart

3-GANGENMENU    (54.50 €)

Ravioloni met kreeft en ricotta, en espuma van kreeft  

*** 

Eendenfilet met knolselder, aardappelgratin, appelcompote en  

saus met Luikse siroop 

*** 

Huisgemaakte kaastaart 

 

SUGGESTIES

Salgado-oesters (000-Portugal) 3st/6st/9st 12.50/22.50/32.50

Wijnsuggestie: Eufémia, Casa Santa, d.o.c. Douro, viosinho – gouveio – arinto - malvasia (Port) 8.50

 

Kalfszwezeriken, trio van schorseneren en peterselie-olie 25.00

Wijnsuggestie: Oliver Zeter, Pfalz, Pinot Noir Reserve, 100% pinot noir (D): 10.00

 

“Oeuf en cocotte” met grijze garnalen, spinazie en Hollandaise 20.00

Wijnsuggestie : Lungarotti, Torre di Giano d.o.c., vermentino – grechetto - trebbiano (It): 7.50

 

Tataki van tonijn, wakame, enoki-champignon en tosazu-dressing 23.00

Wijnsuggestie: Eufémia, Casa Santa, d.o.c. Douro, viosinho – gouveio – arinto - malvasia (Port) 8.50

 

Ravioloni met kreeft en ricotta, en espuma van kreeft 21.50

Wijnsuggestie: Yeya, La Diosa del Mar, chardonnay - moscatel (Sp) 6.50

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kalfsfilet met gebakken witloof, pastinaak, pomme dauphine en champignonroomsaus 37.00

supplement gebakken foie gras: 9.00€

Wijnsuggestie: Carm, d.o. Douro, touriga nacional – tinta roriz – touriga franca (Port): 6.50/glas

 

Skreifilet met jonge spinazie, gekonfijte sjalot, aardappelpuree en beurre blanc 34.00

Wijnsuggestie : Lungarotti, Torre di Giano d.o.c., vermentino – grechetto - trebbiano (It): 7.50

 

Eendenfilet met knolselder, aardappelgratin, appelcompote en saus met Luikse siroop 36.00

Wijnsuggestie : Petit Manou, a.o.c. Médoc, merlot – cab. sauv – cab franc – petit verdot (Fr) : 10.50/glas

 

Gebakken zalmfillet met pappardelle, tomatenfondu en jonge spinazie 29.00

Wijnsuggestie : Yeya, La Diosa del Mar, Jumilla, chardonnay - moscatel (Sp): 6.50/glas

 

Stoofpotje met varkenswangetjes en donkere Leffe, wintergroenten en aardappelkroketjes 31.00

Wijnsuggestie: Vigneron Biscaye – “Bis”, Pays d’Oc, 100% marselan (Fr): 7.00/glas

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Huisgemaakte kaastaart 11.00

Kaasbordje “Van Tricht” 13.00

Geniet van onze heerlijke keuken met Belgisch-Franse en zuiders geïnspireerde gerechten. Onze verzorgde kaart toont u een delicieuze selectie aan voor- en nagerechten waaruit het moeilijk kiezen is, Met verfrissende salades, smakelijke gerechten met vlees, vis en schaaldieren. Maar ook onze afwisselende wijnkaart bevat alleen maar toppers die perfect matchen met onze gerechten. Allergenenlijst beschikbaar. De samenstelling van onze producten kan wijzigen. 

Proef van onze menukaart!

Voorgerechten

Huisgemaakte Thaïse viskoekjes met currydip

€19.00

Kaaskroketjes met Reypenaer kaas (oude kaas)

    €19.00

Garnaalkroketjes met gefrituurde peterselie en cocktailsaus

€23.00

Rundcarpaccio "Harry's Bar" (Worcestershire-mayonnaise, parmezaan, rucola)

€21.00

Goujonnettes van pladijs met tartaarsaus

€19.00

Salades en Pastas

"Caesar salad” met ovengegaarde kipfilet

€25.00

Salade met in sweet chili gekarameliseerde kippenreepjes

€25.00

Salade met  Brie-kroketjes, appel, dadels, noten, kerstomaat en balsamico-dressing

€25.00

Luikse salade met boontjes, spekjes, gepocheerd ei en krielaardappeltjes

€25,00

Linguine met champignonroomsaus, spinazie en parmezaan

€27.00

Spaghetti met polpettine (gehaktballetjes), tomatensaus en mozzarella

€25.00

Hoofdgerechten 

Tournedos “Hereford” 220gr. met pepersaus of béarnaise, frietjes

€35,50

Entrecôte *Black Angus” 220gr met pepersaus of béarnaise, frietjes

€37.50

Bavette van Ocean Beef (N-Zlnd), met pepersaus of béarnaise, frietjes                      

€37.50

Steak Tartaar of

€27.50

Steak Tartaar “Piemontese” (olijfolie – parmezaan – truffeltapenade)

€29,00

Vol au vent van Mechelse koekoek met frietjes

€28.90

Zeebaarsfilet met gestoofde prei, aardappelpuree met spinazie en “beurre blanc”

€31.00

€5.00

€5.00

€7.50

Portie huisgemaakte mayonaise

€2.50

Nagerechten

slaatjes/groenten :

  • kropsla-tomaat-mosterd 

  • tomatensalade 

  • witloofsla

  • assortiment warme groenten

€5.00

Irish Coffee

€12.50

Rijstpap met bruine suiker 

€9.50

Café glaçé

€12.50

Mini Dame Blanche (1 bol)

€7.50

Dame Blanche

€11.50

"Moelleux au chocolat"

€11.50

Huisgemaakte Nougat Glaçé met siroop van Grand Marnier

€12.50

bottom of page